revolutionaire

Hyperbare zuurstof- en hydroxytherapie

Ontdek de transformerende mogelijkheden van milde hyperbare zuurstoftherapie. Bij Health spa Twente vind je de nieuwste technologie dat hoogwaardige zuurstof- en hydroxytherapie levert. Versterk je gezondheid, welzijn en levensduur in onze innovatieve zuurstofpod en ervaar zelf het verschil.

Ervaar wat mogelijk is met de natuurlijke genezende kracht van zuurstof onder verhoogde atmosferische druk

Onze gepatenteerde MHBO therapie benut de krachten van zuurstof en waterstof en helpt je lichaam hogere hoeveelheden zuurstof op te nemen in het bloedplasma waardoor meer van de genezende voordelen naar je weefsels, cellen, organen en hersenen worden gestuurd om herstel, regeneratie en ontspanning te bevorderen. Met verhoogde zuurstofniveaus die aan je lichaam worden geleverd, heb je nog nooit iets zo krachtigs ervaren.

verhoog je welzijn voor de beste waarde

Toekomst van welzijn

Onze milde hyperbare zuurstoftherapie pod is een veilig, niet-medisch welzijnsapparaat dat werkt op 1,35 ATA (dit staat gelijk aan 3,5 meter onder water). Bij dit drukniveau stijgt de zuurstofconcentratie in ons bloed van 21,0% (op zeeniveau) naar 28%. Door toevoeging van waterstof in de cabine zal een verdere verplaatsing voorkomen, waardoor het zuurstof tot 31% stijgt. Het resultaat? Een toename van 50% in de zuurstofcirculatie door het hele lichaam, wat leidt tot een breed scala aan diepgaande en langdurige gezondheidsvoordelen. Deze verbeterde oxygenatie ondersteunt celregeneratie, helpt energieniveaus te verhogen en versnelt de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam.

 

Wanneer mag ik geen gebruik maken van Hyperbare zuurstof en waterstof therapie?

 

verhoog je gezondheid en vitaliteit

Langdurige gezondheidsvoordelen

 

Milde hyperbare zuurstof- en hydroxietherapie groeit in populariteit vanwege de overvloedige voordelen die het biedt voor onze gezondheid en welzijn. Maar waar helpt onze therapie nou precies bij?

Verhoogde perfusie

Ervaar aanzienlijke verbeteringen in de bloedsomloop en zuurstofvoorziening door je hele lichaam. MHBOT is ontworpen om ervoor te zorgen dat elk orgaan en weefsel voldoende essentiële voedingsstoffen ontvangt. Een verbeterde doorbloeding kan ook helpen afvalstoffen en toxines uit je lichaam te verwijderen, wat resulteert in een gezondere interne omgeving.

Neovascularisatie

Deze natuurlijke therapievorm ondersteunt de vorming van nieuwe en essentiële bloedvaten. Dit proces, bekend als neovascularisatie, is cruciaal voor het verbeteren van de circulatie, wat betekent dat elk deel van je lichaam de bloedtoevoer krijgt die het nodig heeft. Betere doorbloeding ondersteunt de gezondheid van het hart en beschermt tegen verschillende chronische aandoeningen die de gezondheid van je cardiovasculaire systeem kunnen verminderen.

Verbeterde witte bloedcelfunctie

Geef de natuurlijke afweermechanismen van je lichaam een noodzakelijke boost met onze zuurstof- en waterstoftherapie. Ontworpen om de effectiviteit van witte bloedcellen te verhogen, versterk je de bloedcellen extra tegen ziekteverwekkers en een verbeterde functionaliteit. Of je nu je immuniteit wilt verhogen of gezond wilt blijven tijdens de kou en griep periode, deze natuurlijke therapie is een krachtige manier om je immuunsysteem te ondersteunen.

Zenuwherstel

Versnel het herstel van beschadigde zenuwen met onze geavanceerde therapie. Zenuwbeschadiging kan leiden tot pijn, functieverlies en een breed scala aan andere problemen. Of je nu te maken hebt met zenuwbeschadiging als gevolg van een blessure, operatie of een medische aandoening, onze zuurstoftherapie ondersteunt natuurlijk en effectief herstel.

Wondgenezing

Wil je het natuurlijke vermogen van je lichaam om zichzelf te genezen ondersteunen? Het is tijd om een sessie Milde Hyperbare Zuurstoftherapie te boeken. Door de beschikbaarheid van zuurstof in het bloed te verhogen, voorzie je het van de middelen die nodig zijn om weefsels te herstellen, de hersteltijd na blessures te verkorten en een sneller herstel na chirurgische ingrepen te bevorderen.

Stamcel vrijgave

Ontdek het regeneratieve potentieel van je lichaam met therapie die de afgifte van stamcellen stimuleert. Essentieel voor het repareren van beschadigde weefsels en het regenereren van cellen, kan Milde Hyperbare Zuurstoftherapie een cruciale rol spelen in herstel en regeneratie. Vind holistische ondersteuning voor herstel na een blessure, omgaan met een chronische aandoening of simpelweg de impact van veroudering op je gezondheid en welzijn.

Mitochondriale functie

Naarmate zuurstoftherapie de functie van mitochondriën verbetert, kun je de energie producerende centra in je cellen stimuleren om je uithoudingsvermogen te verbeteren en algehele vitaliteit te bevorderen. Een actief, energiek leven begint in de zuurstofpod.

Ontstekingsremmend

Vind verlichting van ontstekingen met onze Milde Hyperbare Zuurstoftherapie. Als de hoofdoorzaak van pijn, zwelling en een reeks chronische aandoeningen, kan het richten op ontsteking door regelmatige en natuurlijke welzijnspraktijken resulteren in een gezonder, veerkrachtiger jij.

Antimicrobieel

Vind essentiële ondersteuning tegen schadelijke bacteriën en virussen met de voordelen van zuurstoftherapie. Door de zuurstofniveaus in je lichaam te verhogen, kun je een betere verdediging tegen infecties en ziekten bevorderen.

Begin vandaag nog met

Een passende sessie

 

Anti-aging

In deze sessie van 25 minuten zul je de voordelen ervaren van geregenereerde huid en vermindering van tekenen van veroudering door middel van een snelle en effectieve zuurstoftherapiesessie. Dit is een krachtige manier om een voorproefje te krijgen van hoe verfrissend een sessie met milde hyperbare zuurstoftherapie kan zijn.

Cellulaire
gezondheid en herstel

Dompel jezelf dieper onder in celherstel, gezondheid en welzijnsverbetering, en ondersteuning van het immuunsysteem met deze uitgebreide zuurstoftherapiesessie. Je zult verfrist en uitgerust vertrekken, met gerevitaliseerde ondersteuning voor je alledaagse gezondheid en welzijn.

Herstel na Blessure

Ben je aan het herstellen van een blessure? Versnel je herstelervaring en keer sneller terug naar optimale gezondheid met deze uitgebreide zuurstoftherapiesessie, ontworpen om de hoogste kwaliteit van voortdurende gezondheidsresultaten te leveren.

Ons aanbod

Ben je klaar om zelf de voordelen van Health spa Twente’s Milde Hyperbare Zuurstoftherapie te ontdekken? Vind een effectieve en flexibele optie die is ontworpen om aan jouw individuele welzijnsbehoeften te voldoen. Of je nu herstelt van een blessure, je immuunsysteem een boost wilt geven, of klaar bent om de voortdurende voordelen van zuurstoftherapie te ontgrendelen, we hebben een sessie die bij je past.

Begin vandaag nog met je nieuwe weg van welzijn

Het is tijd om het levensveranderende potentieel van Milde Hyperbare Zuurstoftherapie te ontdekken. Bij Health spa Twente vind je de nieuwste technologie om de hoogste kwaliteit van zuurstoftherapiezorg te leveren. Vind ondersteuning voor je gezondheid, welzijn en je levensduur in onze innovatieve zuurstofcabine, en ervaar het verschil zelf.

Kunnen wij je nog helpen met specifieke vragen?

 

Wil je weten hoe je, je het beste kan voorbereiden op deze behandeling? Druk op onderstaande knop